و یا به طور کلی چند راه برای مهاجرت بهمالزی و اخذ اقامت کشور مالزی وجو دارد ، اگر می خواهید به تمام پاسخ های این سوالات مهاجرتی ، چالش مورد بررسی مقاله ما هستند ، برسید با ما همراه باشید .
البته لازم به ذکر است که در همان ابتدای مقاله گفته شود که هزینه زندگی و هزینه تحصیل در کشور مالزی بسیار بسیار پایین است
و متقاضیان می توانند برای مهاجرت به مالزی و ادامه تحصیل از طریق اخذ ویزای تحصیلی کشور مالزی ، در کشور مالزی به ادامه تحصیل بپردازند و البته باید گفت که تحصیل دردانشگاه های کشور مالزی براساس زبان انگلیسی انجام می گیرد .
راه های ورود به کشور مالزی و اخذ ویزای اقامت کشور مالزی :
ویزای توریستی کشور مالزی – ویزای اجتماعی کشور مالزی – ویزای تحصیلی کشور مالزی – ویزای ثبت شرکت کشور مالزی ( ویزای اقامت تجاری ) – ویزای کاری کشور مالزی - ویزای اقامت کشور مالزی از طریق طرح خانه دوم
برای توریست های ایرانی یا هر شخصی با ملیت ایرانی اجازه اقامت ۱۵ روزه ( ویزای توریستی ۱۵ روزه ) در کشور مالزی از بدو ورود به فرودگاه مالزی داده می شود .
با ارسال دعوت نامه رسمی از طرف اقوام درجه یک ( دارای ویزای اقامتی کشور مالزی ) یا شرکت یا شخص مالزیایی اخذ ویزای اجتماعی کشور مالزی به مدت ۲ تا ۶ ماه انجام می گیرد .
متقاضیان برای ادامه تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور مالزی می توانند با اخذ ویزای تحصیلی کشور مالزی اقامت یک ساله دریافت کنند و تا پایان تحصیل خود ویزای تحصیلی را از طریق سازمان مهاجرتی کشور مالزی تمدید کنند .
دانشجویان کشور مالزی در هنگام تحصیل اجازه کار ندارند و برای دریافت اجازه کار مجددا باید به اداره مهاجرت کشور مالزی مراجعه فرمایند .
ویزای ثبت شرکت کشور مالزی ( ویزای اقامتی تجاری ) :
یکی از راه های اخذ اقامت کشور مالزی ثبت شرکت در کشور مالزی و اخذ نمایندگی شرکت ثبت شده (کشور مبدا ) در کشور مالزی ست
و باید گفت که حداقل سرمایه ی لازمه که برای ثبت شرکت باید به کشور مالزی وارد شود یک صد هزار دلار می باشد .
البته رفع نیازها و هزینه های مربوط به دفتر نمایندگی شرکت ثبت شده ( کشور مالزی ) باید از طرف شرکت ثبت شده در کشور مبدا ( کشور ایران ) انجام گیرد به این دلیل که نمایندگی اجازه کسب و کار در کشور مالزی را ندارد . ( اخذ دفتر نمایندگی فقط روش ست برای اخذ اقامت کشور مالزی )
متقاضیان با ثبت شرکت در کشور مالزی و اخذ ویزای ثبت شرکت می توانند به مدت ۳ سال در کشور مالزی اقامت داشته باشند البته اقامت کشور مالزی از طریق ثبت شرکت تا ۲ الی ۳ بار قابل تمدید است .
اخذ ویزای کاری در کشور مالزی زمانی صورت می پذیرد که شخص کارفرما خود در خواست رسمی برای یک نیروی متخصص یا کارگر خارجی را بدهد که اخذ این درخواست رسمی با گذراندن یک دوره آموزشی توسط کارگر یا نیروی متخصص انجام می پذیرد .
البته لازم به ذکر است متقاضیانی که با اخذ ویزای توریستی وارد کشور مالزی شده اند به هیچ عنوان نمی توانند آن را به ویزای کاری کشور مالزی تبدیل نمایند .
در کشور مالزی به دلیل اهمیتی که به قشر کارگر و کشاورز داده می شود ویزای کاری را چند قسم می کنند :
لازم به ذکر است که ویزای اشتغال حرفه ای به مدت ۲ سال اعتبار دارد .
البته در ویزای اشتغال کارگری ، بیشترین انتخاب مالزیایی ها از کارگران غیر تخصص مربوط به کشور هایی مانند : نپال ، اندونزی و بقیه کشور های جهان سوم است .
ویزای اشتغال کارگری کشور مالزی ، به مدت دو سال اعتبار و کارگران برای تمدید ویزای اشتغال کارگری مالزی باید به اداره مهاجرت کشور مالزی مراجعه نمایند .
ویزای اقامت کشور مالزی از طریق خرید خانه دوم این امکان را به متقاضیان اخذ اقامت کشور مالزی می دهد که همراه همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود به کشور مالزی مهاجرت نمایند .
البته فرزندانی که در خاک مالزی متولد می شوند ، مقیم کشور مالزی محسوب می گردند .
متقاضیان با اخذ ویزای اقامت مالزی از طریق خرید خانه دوم ویزای ۱۰ ساله خود را برای اقامت کشور مالزی دریافت می نمایند .
از مزایایی که ویزای خرید خانه دوم برای شخص متقاضی و خانواده ایشان دارد این است که اگر متقاضی یا همسر ایشان پدر و مادر بالای ۶۰ سال داشته باشند می توانند با اخذ اقامت کشور مالزی از طریق خانه دوم ، ویزای همراه را نیز برای پدر و مادر خود یا همسر دریافت نمایند .
اما از معایب ویزای اخذ اقامت کشور مالزی از طریق طرح خانه دوم این است که حق تجارت و کسب و کار را در کشور مالزی برای متقاضی سلب می نماید و هرگونه فعالیت تجاری توسط ایشان ، غیر قانونی محسوب می گردد .