در این مقاله ما قصد داریم در زمینه کشور ارمنستان ، کار در ارمنستان و چگونگی کاریابی در ارمنستان سرمایه گذاری در ارمنستان برای متقاضیان عزیز ، این مقاله را به پایان برسانیم .گروه مهاجرتی ، موسسه حقوقی و بین المللی آوات ، امیدوار است که بتواند به تمامی پرسش های ابهام بر انگیز شما با ارائه این مقاله ، پاسخ داده و ابهامات شما متقاضیان عزیز را بر طرف سازد .این مقاله به شما عزیزان کمک می نماید که اگر قصد مهاجرت به ارمنستان و قصد کار در ارمنستان را دارید با اطلاعات کامل و دید باز برای موضوع مهاجرت خود به ارمنستان اقدام نمایید . شما متقاضیان عزیز می توانید با مشورت و گفت و گو و در میان گذاشتن ابهامات خود با مشاوران مجرب در امور بین الملل و وکلای امر مهاجرت موسسه حقوقی و بین المللی آوات ، سفر و مهاجرتی بدون دغدغه ای را داشته باشید .
اکنون می پردازیم به توضیحاتی در ارتباط با کشور ارمنستان و ذکر موقعیت جغرافیایی ، اقتصادی و سیاسی آن .
پس با ما همراه باشید ...
کشور ارمنستان یک کشور آسیایی ست که در همسایگی ایران و گرجستان قرار دارد ، البته این کشور در شمال ایران و در جنوب گرجستان واقع شده است . شهر ایروان ، پایتخت کشور ارمنستان و بیشترین جمعیت کشور ارمنستان را در خود جای داده است . زبان مردم کشور ارمنستان ، ارمنی ، اما کمتر جمعیتی هم در این کشور دیده می شود که به زبان روسی با هم ، گفتگو می نمایند .
نرخ بیکاری در کشور ارمنستان در سال ۲۰۱۸ ، ۸/۱ درصد تخمین زده شده است و حقوق و دستمزد به طور میانگین ۴۰۰ دلار و ساعت کاری وضع شده طبق وزارت کار و امور اجتماعی ، چهل ساعت در هفته می باشد .
کشور ارمنستان ، کشوری تقریبا ارزان محسوب می شود و می توان گفت که هزینه هایی همچون : هزینه اجاره منزل ، خرید مواد غذایی ، خرید پوشاک ، هزینه حمل و نقل و ... در طول یک ماه تقریبی به مبلغ ۵۰۰ الی ۶۵۰ دلار نیز می رسد .
البته لازم به ذکر است که هزینه خرید منزل مسکونی و یا اجاره منزل در همه ی کشور ها بیشترین هزینه را در میان هزینه های دیگر در بر دارد .
البته گفتن این نکته در این مقاله خیلی الزامی نمی باشد ، اما متقاضیان می توانند با خرید ملک مسکونی در ارمنستان ، به اقامت دائم ارمنستان نیز دست یابند .
یکی از صنعت های کشور ارمنستان ، صنعت توریست این کشور می باشد که به علت فرهنگ و تمدن غنی و قدیمی ارمنستان و جاذبه های گردشگری ارمنستان ، سالانه گردشگران بسیاری به کشور ارمنستان در حال سفر کردن می باشند .
متقاضی باید برای دست یابی به شغل مورد نظر خود در کشور ارمنستان ، یک دعوت نامه رسمی کاری یا درخواست کاری رسمی از کارفرما و یا یک شرکت معتبر در ارمنستان ، دریافت نماید .
در این صورت کارفرما از طرف دولت ارمنستان موظف می باشد که برای یافتن نیروی کار متخصص در شغل مورد نظر ، با انتشار آگهی و یا از طریقسایت های کاریابی در ارمنستان جویای نیروی کار باشد ، اما اگر کارفرما نتوانست نیروی کاری متناسب با شغل مورد نظر خود را از این طریق بیابد ، می تواند برای شغل مد نظر خود ، دعوت نامه رسمی کاری ، برای کسی که توانایی و مهارت کامل را در شغل مورد نظر کارفرما دارد ، بر گزیند .
بعد از انتخاب نیروی کاری مورد نظر کارفرما ، متقاضی می تواند با اخذ ویزای کار در ارمنستان ، به مدت یک سال ، به اقامت موقت ارمنستان خود برسد و بعد از سپری کردن مدت زمان سه ساله به اقامت دائم ارمنستان و بعد از دو ساله دیگر برای اخذ شهروندی ارمنستان و تابعیت ارمنستان اقدام نماید .
البته کارفرما ممکن است بخواهد نیروی کاری هم زبان خود را به عنوان کارگر و یا کارمند خود انتخاب نماید ، و شاید شما درفکر فرو روید و با خود بگویید که یافتن کار به این صورت غیر ممکن است ، اما کارفرما می تواند با انتشار آگهی با شرایط بسیار سخت ، دست یابی به نیروی کاری مد نظر خود را ممکن سازد .
به طور کلی مهاجرت از طریق کار به ارمنستان و اخذ ویزای کار در ارمنستان ، یکی از پر طرف دار ترین راه ها و روش ها برای مهاجرت به ارمنستان ، محسوب می شود .
البته شایان ذکر است که متقاضی بعد از اخذ ویزای کار در ارمنستان و اقامت سه ساله در ارمنستان ، تسلط داشتن به زبان ارمنی و آشنایی با قوانین وضع شده کاری در ارمنستان توسط وزارت کار و امور تامین اجتماعی ، می توانند برای اقامت دائم ارمنستان اقدام نمایند .
اخذ ویزای کار در ارمنستان ، برای اتباع خارجی که توسط پلیس مهاجرت ارمنستان صادر می شود به مدت سی روز به طول می انجامد . اتباع خارجی به غیر اتباع عضو اتحادیه اروپا ، اتحاد جماهیر شوروی سابق ، چین ، هند ، پاکستان و کشورهای آفربقا ، می توانند بدون ویزا ارمنستان ، برای مهاجرت به ارمنستان اقدام نمایند و به مدت ۱۸۰ روز اقامت داشته باشند .
و البته کشور هایی همچون چین ، هند ، پاکستان و کشورهای آفریقا برای اخذ ویزای ارمنستان ، در هر شرایطی باید به کنسولگری ارمنستان در کشور مبدا اقدام نمایند و دیگر کشورها به محض ورود به ارمنستان چه زمینی و چه هوایی می توانند درخواست ویزای خود را به پلیس مهاجرت ارمنستان اعلام نمایند .
البته برای کشور هایی به غیر از اتحادیه اروپا و اتحاد جماهیر شوروی ، مدت اعتبار ویزا ۱۲۰ روز که متقاضیان ، بیش از شصت روز نمی توانند در ارمنستان اقامت داشته باشند .