آیا با شرایط تحصیل در فنلاند آشنا هستید؟تحصیل در فنلاند چه شرایطی دارد؟ ؟اقامت تحصیلی فنلاند چگونه است؟با موسسه مهاجرتی آوات همراه باشید تا از شرایط تحصیل در فنلاند اطلاعات کسب کنید.
تحصیل در فنلاند و اعزام دانشجو
امروزه متقاضیان بسیاری ، شوق زیادی جهت اخذ اقامت فنلاند و اخذ ویزای تحصیلی فنلاند را دارند به همین دلیل کشور فنلاند در سال ۲۰۱۸ شرایط تحصیلی جدیدی را فراهم کرده تا بتواند دانشجویان بسیاری را در دانشگاه های معتبر جهانی خود جای دهد . البته فنلاند به ضوابط و شرایط وضع شده در کشورشان بسیار پایبندند و با کسانی که این قوانین را زیر پا گذراند ، به شدت برخورد میکنند .
کشور فنلاند از جمله کشور هایی است که امنیت و آرامش زیادی دارد و البته بر خلاف هوای سردی که وجود دارد ، مردمی بسیار مهربان و خونگرمی دارد. و به دلیل اینکه در قسمت شمالی آن آب و هوای نامساعد دارداکثریت مردم در جنوب کشور فنلاند زندگی می کنند.
کشور فنلاند ، کشوریست با دریاچه های صورتی زیبا که سالانه گردشگران بسیاری را جذب این کشور میکند .
زندگی در کشور فنلاند با آرامش خاطر می گذرد و متقاضیانی که به کشور فنلاند مهاجرت می نمایند از همه امکانات در اختیار گذاشته فنلاند برای آن ها ، اعم از تحصیل ، آموزش ، ورزش و ... رضایت کامل دارند .
یک امتیاز ویژه ای که کشور فنلاند در اخنیار کشورهای حوزه اتحادیه اروپا و کشورهای اسکاندیناوی قرار می دهد به این صورت است که دانشجو اگر تابع کشور اسکاندیناوی و اتحادیه اروپا باشد ، دیگر نیازی به اخذ اقامت کاری و تحصیلی ندارد .
تحصیل رایگان در کشور فنلاند در مقاطع تحصیلی ابتدایی ، متوسطه به صورت رایگان و اجباری انجام می گیرد و دولت فنلاند قصد دارد علاوه بر این که ، دانش آموزان و دانش آموختگان خود را که در مدارس و دبیرستان ها و دانشگاه ها پرورش داده است از نظر کیفیت ، در سطح بالای آموزشی قرار داشته باشند ، آن ها را نیز وارد بازار اقتصادی و سیاست خود کند و می تواند برای تمامی متقاضیانی که مشتاق تحصیل در فنلاند هستند عالی است .
تحصیل در فنلاند و اعزام دانشجو از سال ۲۰۱۷ دارای قوانین و ضوابط جدیدی می باشد .
قبل از سال ۲۰۱۷ تمامی دانشگاه های فنلاند به صورت رایگان برگزار می شدند اما از سال ۲۰۱۷ به بعد اکثر دانشگاه های فنلاند سیستم پولی به خود گرفته اند .
در کشور فنلاند ، شروع سال تحصیلی در دانشگاه ها در فصل های پاییز و بهار صورت می گیرد و دانشجویان می توانند برای گرفتن خوابگاه دانشجویی قبل از شروع ترم به دانشگاه مراجعه و رزرو نمایند .
هزینه خوابگاه های دانشگاهی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ یورو می باشد و این پر واضح است که هزینه خوابگاه های دانشجویی بسیار به صرفه تر از هزینه اجاره یک آپارتمان و یا یک خانه مستقل می باشد .
البته این بدون در نظر گرفتن تمامی هزینه زندگی که شامل : مواد غذایی ، پوشاک ، آب ، برق ، اینترنت و ... می باشد .
به شما پیشنهاد می شود ، که برای هزینه زندگی در ماه اول کشور فنلاند ، مبلغی بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ یورو در نظر بگیرید و بر اساس این مبلغ می توانید خود برای هزینه ماه های بعدی زندگی خود برنامه ریزی داشته باشید .
البته خیلی جای نگرانی نیست چون دانشجویان می توانند در مقاطع کارشناسی همراه با تحصیل خود به مدت ۲۰ ساعت در هفته مشغول به کار و برای این درآمد هفته ای خود برنامه ریزی داشته باشند ، البته این مدت زمانی برای مقاطع بالاتر ، متفاوت است .
متقاضیان با اخذ ویزای تحصیلی در کشور فنلاند ، و با داشتن اقامت موقت می توانند در دانشگاه مورد نظرشان با اطمینان بیشتر برای پروسه ثبت نام خود اقدام کنند و کارت اقامت موقت یک ساله خود را در همان کشور فنلاند دریافت کنند.
البته لازم به ذکر است که دانشجویان می توانند برای تمدید کارت اقامت موقت خود درموعد مقرر اقدام کنند و بعد از اتمام تحصیل و با تمدید یک ساله کارت اقامتی خود می توانند برای یافتن کار اقدام کنند و ویزای تحصیل در فنلاند را به ویزای کاری فنلاند تبدیل کنند.
مجاز بودن شما در موسسه آموزشی عالی و دانشگاه های پیام نور در کشور مبدا هیچ تاثیری در اخذ ویزای دانشجویی فنلاند ندارد و جای هیچ گونه نگرانی نیست وشما می توانیدبر نمره زبان ، رتبه قبولی کنکور سراسری و ریز نمرات مقطع دبیرستان خود تمرکز کنید
تحصیل در فنلاند به دو دسته دانشگاهی صورت می گیرد :
دانشگاه های پلی تکنیک و دانشگاه های معمولی
تدریس در دانشگاه های فنلاند ، به زبان انگلیسی است و دانشجو باید تسلط کافی به زبان انگلیسی را داشته باشد . البته لازم به ذکر است که در همه دانشگاه های فنلاند انگلیسی تدریس نمیشود و اکثرا در دانشگاه های معمولی و رتبه پایین فنلاند تدریس انگلیسی انجام نگیرد .
دانشگاه های پلی تکنیک در فنلاند دانشگاه های معمولی هستند که تدریس در تمامی دروس به صورت انگلیسی است و مدرک دریافتی از این دانشگاه ها معادل مدرک لیسانس در دانشگاه های معتبر ایران است . اکثرا کسانی که شاغل و در رده سنی بالا هستند در این دانشگاه تحصیل می کنند .
دانشگاه های پلی تکنیک فنلاند برای کسانی که در جستجوی کار و به دنبال اخذ ویزای کاری بعد از اتمام تحصیل هستند ، بسیار مناسب و معتبر است .
حداقل نمره قبولی در مقطع کارشناسی ، نمره ۱۳ می باشد و مدت زمان صرفه شده برای تحصیل در این مقطع ، حدودا ۴ سال است .
متقاضیتحصیل در فنلاند ، اگر قصد ادامه تحصیل از مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد را دارد ، نباید بیش از ۵ سال به طول بکشد و باید زودتر اقدام کنید. متقاضی جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ، مدرک آیلتس ۶٫۵ را باید به دانشگاه مورد نظر ارائه دهد .
مقطع کارشناسی ارشد نیز همانند کارشناسی ، حداقل نمره قبولی ۱۳ و مدت زمان تحصیل در این مقطع تقریبا ۲ سال می باشد .
دانشجو در مقطع دکتری باید با حداقل نمذه قبولی ۱۵ و دارای مدرک آیلتس ۷ ، برای تحصیل وارد مقطع دکتری گردد و با ارائه پژوهش ها و تحقیقات و دفاعیه از پایان نامه خود ، این مقطع را به مدت ۳ تا ۵ سال ، به پایان برساند . تحصیل در این مقطع در بین دانشجویان با رقابت بسیار سنگینی سپری ی شود و چون دانشگاه های فنلاند در مقطع دکتری به صورت رایگان برگزار می گردند ، دانشجویان باید از شرایط ویژه و خاصی جهت پذیرش دانشگاه بر خوردار باشند .
لازم به ذکر است که گفته شود امکان تحصیل در رشته پزشکی و هنر در دانشگاه های کشور فنلاند به صورت رایگان وجود ندارد و در دانشگاه های فنلاند امکان اخذ بورسیه تحصیلی PODT – DOC وجود ندارد .
بورسیه های تحصیلی که کمک هزینه هایی برای تامین هزینه هایی همچون : مسکن ، مواد غذایی ، پوشاک و رفت و آمد دانشجویان و ... هستند فقط در مقطع دکتری به دانشجویان تعلق می گیرد و اخذ بورسیه های تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به سختی انجام می گیرد .
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی فنلاند